top of page
  • juguemencatala

La lletra P

La lletra d'aquest mes serà la "P" Com ja vam dir amb la lletra "M", el dia abans d'introduir el so "P" preparem una bossa, capsa d'activitats on hi posarem: -Papers -Colors -La Lletra "P" (En aquest cas utilitzarem unes altres lletres d'esponja que tenim per casa) -Podeu imprimir el PDF de la lletra "P"adjuntat i afegiu Play do'h o plastilina, o similar

-També podeu imprimir el PDF del pomer adjuntat i afegiu uns gomets o podeu jugar amb llapis de colors

Lletra P
.pdf
Descargar PDF • 391KB

Pomer
.pdf
Descargar PDF • 78KB

Fem plastilina casolana
.pdf
Descargar PDF • 118KB

Com ja sabeu, el dia que decidiu fer el joc, simplement deixeu la bossa, capsa o el que hagueu preparat a la vista, i deixeu que siguin els infants els qui ho trobin. Activitats que podeu fer, algunes són comunes amb la lletra "M": 1.- Anomenar la lletra "P" i escriure-la en un paper. Els més petits la poden repassar amb el dit. Si són més grans, poden repassar-la amb un llapis de color. 2.- Buscar coses per casa o l'escola que comencin pel so "P". Poma

Porta

Pinces... 3.- Dibuixar objectes que comencin pel so "P" Papa Pastanaga Pinya 4.- Podem anar a "pescar" peixos. 5.- Utilitzar les fitxes amb la lletra P (veure PDFs)

PDF lletra P: Omplim la lletra "P" amb plasitlina/Play do'h...

Pomer: pintem o posem gomet a aquelles pomes que continguin la lletra "P" 6.- Anem a buscar "P"inyes al bosc, tenen "P"inyons?


7 .- Dibuixem el contorn de la lletra "P" d'esponja

Quines altres activitats heu pensat? Si ens les feu arribar o feu fotos amb les nostres propostes, les podem penjar a Facebook. Animeu-vos.

Esperem que us agradi!

21 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page