top of page

Qui som?

nuria60.jpg

Germanes en països diferents

Benvinguts al nostre Blog!

Som dues germanes que per circumstàncies de la vida hem acabat vivint en països diferents.

La Núria, la gran, que podríem dir que ha estat mestra des de que tenia tres anys. 

La Laie, la petita, biòloga de professió i que viu a Anglaterra actualment.

​

Soc la Núria. Tinc dues filles de deu i tretze anys i tieta de tres nebots inquiets que em fan reviure de nou la infantesa. A més a més, visc envoltada d'infants perquè soc mestra, una de les meves grans passions.

Estudiant la carrera, en la meva pràctica docent i sent mare he anat creant material, pensant idees, buscant propostes i aprenent de mestres, nens i nenes i famílies que tenien tanta o més curiositat que jo.

​

Soc la Laie. Tinc una nena de tres anys, i ha estat gràcies a ella que he descobert que m'agrada crear materials i recursos amb els quals poder jugar amb ella mentre aprèn. Al viure a Anglaterra tinc menys accés a recursos en català, i per això internet ha estat el meu gran aliat. Però, especialment durant el confinament, me'n vaig adonar que hi ha poc material obert online en català, i que segurament no era l'única mare a l'estranger a qui li agradaria trobar material en català gratuït.

I així és com ha nascut aquest blog, volem compartir jocs que ajudin a l'aprenantatge en català que siguin fàcils i divertits.

​

Esperem que us agradi

CONTACTA AMB NOSALTRES:

Gràcies per contactar amb nosaltres

bottom of page